ADHD Konferencija

 

Ove godine, po prvi puta na našim prostorima, udruga Buđenje organizira online međunarodnu konferenciju na temu ADHD-a u odrasloj dobi. Konferencija će se održati u subotu, 23.10. 2021. godine putem Zoom platforme.  

ADHD u odrasloj dobi je tema o kojoj se do sada minimalno pričalo – samim time ostavljajući puno upitnika roditeljima, ali i stručnjacima. Vrijeme je za razbijanje mitova, učenje i raspravu o tome kako ADHD izgleda nakon djetinjstva. 

Predavači su međunarodno priznati stručnjaci i uspješne osobe s ADHD-om iz cijelog svijeta; Sjedinjenih Američkih Država, Izraela, Nizozemske, Slovenije, Makedonije i Hrvatske.

Govorit ćemo o osobnim iskustvima, metodama rada, podršci i vodećim svjetskim tretmanima i terapijama. Tijekom rujna i listopada, pratite našu fb stranicu, kao i web stranicu udruge Buđenje gdje ćemo objavljivati više informacija o predavačima, temama i načinu prijave na konferenciju. Konferencija je organizirana u suradnji s ERF-om. Vidimo se!

Obavijest – od ukupno 13 predavača tri predavača (Hans Van de Velde, Ben Malol i Kevin Roberts ) će imati predavanje na engleskom jeziku. Ostali predavači na hrvatskom jeziku.

Konferencija je bodovana od sljedećih komora: 
Hrvatska psihološka komora – pozvani predavač 25, aktivni 18, a pasivni 10 bodova
Hrvatska komora edukacijskih rehabilitatora

Facebook event možete naći ovdje. 

Predavači

Više informacija o predavačima i njihovom izlaganju možete naći u pdf formatu ovdje:
PredavaciInfo

Program Konferencije

 

 

 

 

 

 

 

Program konferencije možete naći u pdf formatu ovdje:
ProgramKonferencije

Prijave

Svi sudionici dobivaju potvrdu u pdf formatu o sudjelovanju nakon konferencije.
Kotizacija iznosi 150,00 kuna (20 EUR).

Prijaviti se možete ovdje (link). Nakon što pošaljete ispunjenu Prijavnicu, na Vaš email ćete dobiti podatke za uplatu. Prijava je potpuna tek nakon uplate nakon čega dobivate potvrdu o prijavi.