ADHD Konferencija

 

Ove godine, po prvi puta na našim prostorima, udruga Buđenje organizira online međunarodnu konferenciju na temu ADHD-a u odrasloj dobi. Konferencija će se održati u subotu, 23.10. 2021. godine putem Zoom platforme.  

ADHD u odrasloj dobi je tema o kojoj se do sada minimalno pričalo – samim time ostavljajući puno upitnika roditeljima, ali i stručnjacima. Vrijeme je za razbijanje mitova, učenje i raspravu o tome kako ADHD izgleda nakon djetinjstva. 

Predavači su međunarodno priznati stručnjaci i uspješne osobe s ADHD-om iz cijelog svijeta; Sjedinjenih Američkih Država, Izraela, Nizozemske, Slovenije, Makedonije i Hrvatske.

Govorit ćemo o osobnim iskustvima, metodama rada, podršci i vodećim svjetskim tretmanima i terapijama. Tijekom rujna i listopada, pratite našu fb stranicu, kao i web stranicu udruge Buđenje gdje ćemo objavljivati više informacija o predavačima, temama i načinu prijave na konferenciju. Konferencija je organizirana u suradnji s ERF-om. Vidimo se!

Obavijest – od ukupno 13 predavača tri predavača (Hans Van de Velde, Ben Malol i Kevin Roberts ) će imati predavanje na engleskom jeziku. Ostali predavači na hrvatskom jeziku.

Konferencija je bodovana od sljedećih komora: 
Hrvatska psihološka komora – pozvani predavač 25, aktivni 18, a pasivni 10 bodova
Hrvatska komora edukacijskih rehabilitatora

Kraću brošuru konferencije “ADHD i Odrasla Dob” možete naći ovdje – ADHD-i-Odrasla-Dob

Komentari sudionika konferencije

“Najinspirativnija konferencija koju sa pratila u posljednjih pet godina. IZVRSNO odabrani predavači, stekla sam pregršt novih spoznaja, inspirirana sam za implementaciju novih znanja u svoj svakodnevni rad, kao i novih pristupa u tretmanu neurorazličitih učenika . Uz sve to, uživala sam, smijala sam se, koji put i zaplakala….Ukratko, presretna sam što sam sudjelovala.”

“Nadam se ubrzo novoj konferenciji u Vasoj organizaciji..Ova tema je bila pun pogodak..Bas sam uzivala!”

“Oduševljena sam svime. Predavači su bili vrhunski ma čak njihov redoslijed, teme … Sve se slagalo i poklapalo savršeno. Svaka Vam čast na organizaciji.”

“Jako zanimljiva konferencija, čestitke na organizaciji i želim Vam još mnogo takvih uspješnih konferencija!”

“Iskreno,ostala sam u soku da sam cijeeeelu konferenciju odslusala i da mi je vrijeme proletjelo, iako je trajala cijeli dan. Nije mi zao niti jedne minute. Izvrsni predavaci,izvrsne teme..Jedva cekam iducu 🙂 Sve pohvale!”

“Iskreno sam zahvalna organizatorima i predavačima na svakom predavanju i informacijama koje su nam pružili. Čula sam stvari koje nisam u svojih pet godina studiranja, tako da se nadam još više ovakvih iskustava što prije (i uživo)! Rado bih i sudjelovala u organizaciji pored takve ekipe i predavača, sve pohvale i stavljam se na raspolaganje. :)”

“Bilo je odlično! Hvala na izvrsnim predavačima. Vikend prije sam slušala dr. Hallowella i dr. Barkleya na konferenciji ICDa, (spominjala sam u mailu koji sam poslala nakon uplate). Vaši predavači nisu nimalo zaostajali! Obzirom na to što ste nam pružili, kotizacija je trebala biti bar tri puta veća. Veselim se idućoj! Svako dobro!”

“Izvrsna konferencija u organizaciji, izboru teme i izlagačima. Organizatori više nego izvrsni i strpljivi. Jedna od najboljih online edukacija na kojima sam prisustvovala. Kroz edukaciju sam naučila jako puno o sebi i dobila potvrdu za sumnje koje vučem cijeli život kao osoba kojoj nije službeno dijagnosticiran ADHD, a pretpostavljam da ga imam i okolina kaže da ga imam. Generacija sam kad su se djeca s ADHD-om nazivala “vrlo živom djecom”. U očekivanju iduće konferencije, webinara i drugih oblika edukacija. Srdačan pozdrav i puno uspjeha u daljnjem radu.”

Predavači

Više informacija o predavačima i njihovom izlaganju možete naći u pdf formatu ovdje:
PredavaciInfo

Program Konferencije

 

 

 

 

 

 

 

Program konferencije možete naći u pdf formatu ovdje:
ProgramKonferencije

Prijave

Svi sudionici dobivaju potvrdu u pdf formatu o sudjelovanju nakon konferencije.
Kotizacija iznosi 150,00 kuna (20 EUR).

Prijaviti se možete ovdje (link). Nakon što pošaljete ispunjenu Prijavnicu, na Vaš email ćete dobiti podatke za uplatu. Prijava je potpuna tek nakon uplate nakon čega dobivate potvrdu o prijavi.