Grupa Podrške za Odrasle

 

 

 

Nakon gotovo 10 godina, po prvi puta, 10.06.2022. u petak, organiziramo sastanak i grupu podrške za odrasle s ADHD-om uživo. Odlučili smo  da ovaj sastanak bude u malo egzotičnijem ambijentu – druženje u prirodi i uz fire pit!

Druženje se održava na imanju kuće za odmor Don Quiote, u prekrasnoj prirodi na rubu šume. Imanje se nalazi 20 km od Arena Centar Zagreb.

Dolazak je u 18h a druženje do 23h, uz mogućnost dužeg ostajanja. Nakon okupljanja je kratko razgledavanje kuće i imanja, te sukladno kolektivnom raspoloženju započinjemo razgovor, razmijenjivanje iskustava i ostale zanimljive teme uz logorsku vatru.

Za ovaj sastanak grupe podrške, udruga Buđenje osigurala je grickalice, sokove i zakusku u obliku lagane večere. Ukoliko netko ima alergiju na određene namirnice i/ili želi obilniju večeru, molimo da ponese hranu za sebe.

Kuća je u potpunosti opremljena tako da je na raspolaganju kupaona, wc, pitka voda i wifi.

Također, svatko tko želi, može prenoćiti. U tom slučaju treba se donijeti svoj šator. Odlazak sudionika koji prespavaju je predviđen do 11:00h sljedećeg dana (subota 11.06.).

Sudjelovanje na sastanku, noćenje i organizirana hrana su besplatni za sve sudionike. 

Prijevoz nije organiziran. Molimo one sudionike koji planiraju doći s automobilom da, ukoliko to mogu, povedu sa sobom one koji nemaju prijevoz. Oni koji neće imati prijevoz, možemo organizirati taxi (ukoliko bude u taksiju 4ero osoba, jedan smjer će koštati između 30 i 40 kn).

Svi koji imaju ADHD ili su u procesu dijagnostike ili su se našli u simptomima ADHD-a su pozvani da se pridruže sastanku. Molimo da sastanku prisustvuje SAMO ova skupina ljudi.

Sastanak će se održati 10.06. (petak) od 18:00 do 23:00h (ili duže tko odluči prespavati) 25 km od Zagreba na imanju kuće za odmor Don Quiote. Da biste prisustvovali sastanku molimo da popunite ovu pristupnicu. Prisustvovanje je besplatno!