Knjiga Hiperaktivni sanjari

“Hiperaktivni sanjari” – knjiga koja i dalje živi!

Predstavljamo vam V. izdanje knjige autora Marka Fereka, predsjednika udruge Buđenje: Hiperaktivni sanjari – bolji, lošiji, drugačiji.

Uspješnica “Hiperaktivni sanjari” prevedena je i izdana na tri jezika: hrvatskom, mađarskom i engleskom. Bila je među top 5 najprodavanijih knjiga u području popularne psihologije, citirana u raznim knjigama, radovima i časopisima, i na temelju koje se pišu seminarski radovi. Knjiga je i nakon 16 godina od prvog izdanja i dalje čitana i tražena!

Lijen i nepažljiv ili sanjar i inventor?
Čine li te osobine jednu osobu?

Knjiga Hiperaktivni sanjari bazirana je na predavanjima autora u kojoj okuplja svoje ideje i misli, a obuhvaća dijagnostiku, liječenje te važnost samopouzdanja u djece s karakteristikama ADHD-a. Odgovara nam na pitanje tko su hiperaktivni sanjari te kako se isprepliću maštovitost, emotivnost i istraživački duh sa nepažnjom, hiperaktivnošću i impulzivnošću.

Knjiga progovara iskreno o osobnom iskustvu odrastanja
kao djeteta čiji unutarnji ritam i misli nisu išli smjerom kojim je išao školski ritam. Od djeteta koje je skrivalo svoju osobnost i htjelo postati kao i drugi do osobe koja je spoznala svoj potencijal i oslobodila se očekivanja okoline, prihvatila svoju različitost i u tome pronašla neiscrpan dar. U posljednjem dijelu knjige autor preispituje društvo, obrazovanje, a kao temelj uspješnog i modernog društva postavlja prihvaćanje i korištenje različitosti pojedinaca.

Otvorimo li svijet hiperaktivnih sanjara vidjeti ćemo zaigranost i kreativnost, emocije i odlučnost, ljude koji svojim pogledom na svijet nude nešto novo.

  • Marko Ferek: Hiperaktivni sanjari – bolji, lošiji, drugačiji
  • format: B5
  • 162 stranice
  • s ilustracijama; ilustrirao Luka Balić
  • cijena: 130 kn + poštarina (u mjesecu studenom 2022. dajemo popust od 15% pa je cijena 110 kn. Knjigu možete naručiti putem pouzeća – 110kn + 20kn poštarine – ukupno 130 kn. Upite možete slati na našu email adresu budenje@gmail.com. Molimo da u emailu napišete Vašu adresu na koju da se knjiga pošalje).

E-book (Kindle edition)

Knjiga Marka Fereka: Hyperactive Dreamers izdana je u travnju 2012. godine u Kanadi na engleskom jeziku i dostupna je u elektronskom formatu ovdje (available here).  

Naručivanje

Knjiga se može naručiti putem pouzeća (130kn + 20kn poštarina). Molimo da na email (budenje@gmail.com) ili na telefon udruge (098/9978915) pošaljete adresu na koju da se knjiga pošalje.

Knjigu je moguće kupiti u raznim knjižarama diljem Hrvatske.

Za naručivanje iz inozemstva molimo da nas kontaktirate na email budenje@gmail.com ili posjetite ovu stranicu.