Knjiga Hiperaktivni sanjari

 

Predstavljamo vam V. izdanje knjige autora Marka Fereka, predsjednika udruge Buđenje: Hiperaktivni sanjari – bolji, lošiji, drugačiji.

Uspješnica “Hiperaktivni sanjari” prevedena je i izdana na tri jezika: hrvatskom, mađarskom i engleskom.

Lijen i nepažljiv ili sanjar i inventor?
čine li te osobine jednu osobu?

Knjiga Hiperaktivni sanjari bazirana je na predavanjima autora u kojoj okuplja svoje ideje i misli, a obuhvaća dijagnostiku, liječenje te važnost samopouzdanja u djece s karakteristikama ADHD-a. Odgovara nam na pitanje tko su hiperaktivni sanjari te kako se isprepliću maštovitost, emotivnost i istraživački duh sa nepažnjom, hiperaktivnošću i impulzivnošću.

Knjiga progovara iskreno o osobnom iskustvu odrastanja
kao djeteta čiji unutarnji ritam i misli nisu išli smjerom kojim je išao školski ritam. Od djeteta koje je skrivalo svoju osobnost i htjelo postati kao i drugi do osobe koja je spoznala svoj potencijal i oslobodila se očekivanja okoline, prihvatila svoju različitost i u tome pronašla neiscrpan dar. U posljednjem dijelu knjige autor preispituje društvo, obrazovanje, a kao temelj uspješnog i modernog društva postavlja prihvaćanje i korištenje različitosti pojedinaca.

Otvorimo li svijet hiperaktivnih sanjara vidjeti ćemo zaigranost i kreativnost, emocije i odlučnost, ljude koji svojim pogledom na svijet nude nešto novo.

15271634_10209129705653012_1486456501_o.jpg

  • Marko Ferek: Hiperaktivni sanjari – bolji, lošiji, drugačiji
  • format: B5
  • 162 stranice
  • s ilustracijama; ilustrirao Luka Balić
  • cijena: 130 kn + poštarina

 

 

Knjiga Marka Fereka: Hyperactive Dreamers izdana je u travnju 2012. godine u Kanadi na engleskom jeziku.

 

 

Naručivanje

Knjiga se može naručiti putem pouzeća (130kn + 20kn poštarina). Molimo da na email (budenje@gmail.com) ili na telefon udruge (098/9978915) pošaljete adresu na koju da se knjiga pošalje.

Knjigu je moguće kupiti u raznim knjižarama diljem Hrvatske.

Za naručivanje iz inozemstva molimo da nas kontaktirate na email budenje@gmail.com ili posjetite ovu stranicu.