Play Attention primjeri iz prakse – kako uspješno provoditi tretmane

Zbog brojnih upita i povećanog broja škola i obitelji koje doma provode Play Attention tretmane, ponavljamo predavanje i interaktivnu edukaciju o provođenju Play Attention tretmana u školama i unutar obiteljskog doma.

Proći ćemo kroz dugogodišnja iskustva udruge Buđenje u provođenju tretmana, raditi na konkretnim primjerima i raspraviti metode i pristupe za djecu različitih potreba.

Predavanje uključuje:

  • Što je Play Attention sustav učenja, kako ga koristiti i za što služi
  • Case study: Primjeri različitih tipova ADHD-a kod djece i kako raditi s njima
  • Case study: Primjeri rada unutar PA sustava učenja kada su prisutne dvije ili više neurorazličitosti kod djece, npr.ADHD+autizam, ADHD+Tourettov sindrom itd.

Također, svi sudionici moći će postavljati pitanja i razmijeniti iskustva. Sudjelovati mogu roditelji, članovi obitelji, stručne osobe i pojedinci zainteresirani za usavršavanje znanja o Play Attention sustavu učenja.

Predavači:
Marko Ferek, predsjednik udruge Buđenje
Anamaria Ružak, terapijski učitelj

Predavanje se održava 19.05.2021. od 17 do 18:30 sati i sudjelovanje je besplatno. Predavanje se održava na Zoom platformi. Sve što je potrebno je kliknuti na ovaj link te unijeti ID i lozinku. Meeting ID: 884 6802 9615. Lozinka: 895241. Vidimo se!

https://us02web.zoom.us/j/88468029615?pwd=eWdWZXp6ZXh6SmlLSG90WkxSTHdaQT09